English

Zeta-Jones humbet durimin me fotografët

Londër, 1 Mars NOA - Të shtyra, ulërima dhe një sy i injektuar nga gjaku. Ky është rezultati i grindjes me fotografët,që ka pasur si protagoniste çiftin , përpara hotelit Claridge’s në Londër. Aktorja nga uellsi ka qenë e impenjuar në Urdhrin e Perandorisë Britanike për meritat e saj në inustrinë kinematografike dhe aktivitetet e bamirësisë. Megjithatë për tu theksuar është se me vetëkontrollin çifti ka ende punë për të bërë.

Dy aktorët kanë humbur toruan pas një ditë tepër të lodhshme dhe impenjative.

r.b/NOA

KOMENTE