English

Roshi: Rama nuk bashkëpunoi për reformimin e sistemit të drejtësisë

Tiranë, 5 qershor 2011 NOA- Partia Balli Kombëtar Demokrat e cilësoi si të drejtë dhe të pakontestueshem vendimin e Kolegjit Zgjedhor. Kryetari Artur Roshi tha se partia Socialiste nuk mund të ketë rezerva për sistemin gjyqësor, sepse kishte mundësinë nëpermjet vullnetit politik, për ta reformuar këtë sistem në kohën që është kërkuar nga mazhoranca e sotme dhe nga ndërkombëtarët. Sipas PBK-së vendimi i gjykatës tregon vijushmërinë llogjike e ligjore dhe frymën e vendimeve të Komisionit Qëndror te Zgjedhjeve, për numërimin e çdo vote të qytetarëve shqiptarë".

a.q/ NOA

KOMENTE