English

Google, tani vjen me kërkim vokal dhe me imazhe

SHBA, 17 Qershor NOA - Kërkime më të shpejta, madje të shoqëruara dhe me zë dhe së bashku me imazhe: në këtë mënyrë do të pasurohet lista e opsioneve dhe e funksioneve të motorit të kërkimit më të madh në botë, Google, të cilat duhet thënë se janë të pranishëm në disa celularë.

Janë shfaqur nga kolosi në ueb në San Francisco, për momentin ende në preview, por akoma të padisponueshëm për publikun.

“Matet çdo milisekond i nevojshëm për tu përgjigjur kërkimeve – tha Amit Singhal, një prej përgjegjësve të grupit – dhe nuk do të jemi të kënaqu në rast se navgimi në ueb të mos jetë i kënaqshëm ashtu si shfletimi i një reviste”.

r.b/NOA

KOMENTE