English

Siri, përshkallëzohet revolta, rritet numri i viktimave

Bejrut, 18 qershor 2011 NOA- Televizioni Al Xhazira, duke cituar dëshmitarë okularë ka raportuar për 4 të vrarë nga forcat e sigurisë në disa zona të Sirisë.

Sipas burimeve, dy protestues janë vrarë në Dayr al Zor dhe dy të tjerë në Harasta, në jug të Damaskut.

Ndërkaq, në dy zonat më shumicë suite janë plagosur edhe një numër i madh protestuesish nga forcat e sigurisë gjatë protestave kundër regjimit.

Por, sipas vëzhguesve të të drejtave të njeriut viktima janë regjistruar edhe në zonën e Banias, ndërsa revoltat janë shtrirë tashmë në të gjithë vendin.

a.q/NOA

KOMENTE