English

Ndërtohet hotel në ish-burgun e KGB

Letoni, 7 Korrik NOA - Për personat që pëlqejnë të kalojnë pushime për të mbajtur mend dhe plot me emocione, atëherë një ofertë e mundshme vjen nga Letonia: një hotel i realizuar në ish-burgun e KGB.

Ky vend gjithmonë është përdorur për të marrë në pyetje të akuzuarit të cilët kalonin aty.

Për shifra që variojnë nga 10 deri në15 dollarë nata, ky hotel i quajtur Karostas Cietums, në Liepaja, ofron qeli nga më të ndryshmet me pranga të lidhura pas hekurave.

Turistët duhet përmendur se janë entuziazmuar shumë nga kjo ide dhe janë në radhë për tu mbyllur brenda.

r.b/NOA

KOMENTE