English

Klima transformon gojën e një San Bernardo

Bangkok, 19 Korrik NOA - Milo është një qen i racës San Bernardo, i cili është mësuar me temperaturat ekstreme.

Megjithatë në këtë rast, padroni i tij, Amphon Ananpavrivan, me sa duket i ka kërkuar të bëjmë më shumë nga ç’mundet.

Në rast se Milo di të mbrohet në mënyrën më të mirë nga i ftohti i akullt, në krahun tjetër i nxehti në Bangkok të Tailandës i ka provuar një transformim të dukshëm në pjesën e gojës siç duket mjaft qartë dhe në foton ilustruese...

r.b/NOA

KOMENTE