English

Suedi, Princesha Viktoria do të bëhet nënë

E mërkurë, 17 gusht 2011, NOA- Do të bëhet nënëmars të vitit 2012, Princesha Viktoria trashëgimtare e fronit të Suedisë e cila u martua vitin e kaluar me ish- trajnerin e saj personal Daniel Westling.

Pas kësaj martese Daniel u bë ligjërisht princ, Duka i Vastergotland dhe kalorës i Seraphin.

Ky lajm u komunikua nga gjykata mbretërore e cila nëpërmjet një deklarate u shpreh se, “Familja mbretërore është e lumtur ndërsa princesha është mirë”, deklaroi zëdhënësja e Pallatit Mbretëror në Stokholm, Annika Sonnerberg.

a.y/NOA

KOMENTE