English

Rinia e frikësuar nga tumoret

E enjte, 29 shtator 2011, NOA- Për 70% të rinisë, sëmundja më e frikshme është tumori, ndërsa 1 nga 5 të rinj i trembet rënies në depresion. Ndërkaq thuajse 9 të rinj në 10 janë të kënaqur nga gjendja e tyre shëndetësore, ndërsa gjysma e tyre mendon se ndotja është kërcënimi më i rrezikshëm për shëndetin (50.2%), i ndjekur nga stresi me 49.7%. Këto shifra dhe rezultate janë disa nga të dhënat e publikuara sot nga studimi “Të rinjtë dhe shëndeti” i prezantuar në Festivalin e Shëndetit në Viareggio. a.y/NOA

KOMENTE