English

Shikoni 10 njerëz të famshëm sikundër nuk i keni parë kurrë (FOTOT)

Tiranë, 5 Dhjetor 2011 NOA/ Rid Bulku - Ndoshta kurrë nuk do t’i shikojmë në një gjendje të tillë. Por një media amerikane e ka bërë punën e vet, ka shuar kureshtjen e njerëzve në mbarë botën, për të parë se si do të ishin dhjetë njerëz të famshëm nëpër botë, nëse do të bëheshin objekt i policisë, kriminalitetit dhe arrestimit.

Fotot janë realizuar përmes një montazhi fin, nga një person, i cili ka dashur të mbetet anonim. Këto foto vlerësohen si ndër më të arrirat e viteve të fundit.

r.b/NOA

Sipas renditjes, gjeni fotot e:

Barak Obama

Mbretëresha Elisabet e Anglisë

Papa Benedikti i XVI

David Schwimer

Jude Law

Tom Cruise

Tom Hanks

Uma Thurman

Eva Mendes

Katie Holmes

KOMENTE