English

Super luks, Rolls-Royce i veshur me flori

Londër, (Angli) 18 dhjetor 2011, - Rolls-Royce është një nga marka e makinave më luksoze dhe me më shumë stil në botë. Megjithatë një dizenjues italian ka menduar ta bëjë edhe me luksoz makinën britanike, duke i shtuar në pjesët e brendshme një veshje floriri. Modeli i ri i Ghost Rolls-Royce me veshje floriri kushton rreth 1 milion paund.

Megjithatë, anglezëve të mësuar me luksin e kësaj makine mbretërore edhe pa qenë e veshur me flori u duket vulgare një dinzenjim i tillë. Një prej historianëve të makinës, i cili ka bërë disa libra për këtë mjet me katër rrota thotë se është një model shumë i çuditshëm dhe nuk dihet nëse do të bilihet diçka e tillë.

Makina është prezantuar në panairin e luksit dhe ende nuk ka pasur ndonjë blerës.

a.k/NOA

KOMENTE