English

Seks i paharrueshëm. 8 gjërat më të suksesshme për ti zbatuar

Monotonia është gjëja më e keqe që mund të ndodhë në jetën tuaj seksuale, sepse ajo është një vrasëse e dëshirës seksuale. Në mënyrë që të mbajë temperaturën konstante në dhomën e gjumit duhet të jeni të lirë për të marrë iniciativa.
Këtu janë disa konstatime që intensifikojnë eksitimin dhe dëshirën për intimitet më të madh:

1. Ana e majtë e klitorit është vendi ideal
Shumë ekspertë thonë se ekziston një zonë ecaktuar e klitorit që është më e ndjeshme dhe shkakton ndjesi intensive të pëlqyeshme. Ekspertët thonë se e pjsea e sipërme e klitorite është pika e nxehtë. Pra, mos prisni, prekni me dorën tuaj anën e majtë të klitorit të të dashurës tuaj, gjejeni..

2. Depërtimi i cekët = kënaqësi e madhe
Kërkojmë nëpër libra si të marrim kënaqësi të madhe nga seksi. Një studim mbi seksin tregon se 1 e 3 e pjesës së jashtme të vaginës është shumë e ndjeshme,
kështu që mos u përpiqni që në fillim për të gjetur pozicione penetrimi të thella për të marrë një seks të kënaqshëm, por pasi të dy të ndiheni mirë me (përkëdhelje) ju do të arrini atë që doni, që do të mbetet e paharrueshme.

3.E kuqe për eksitim eksploziv
Ngjyra e kuqe është seksi, definitivisht. Ndaj të brendshmet zgjidhini këtë ngjyrë, por dhe të purpurt ose ngjyrë blu të errët si qielli i natës janë seksi.

4.Puthja = kohën, akumulon zgjimin seksual
Jepini kohë puthjes ose provoni të luani një lojë të tillë e përjetuar nga dy autorë: shkruani një letër errotike, filloni ju një fjali, jepjani ta vazhdojë partneri dhe kështu me radhë ..

5. Vendosni këmbët tuaja mbi supet e tij për ta ndier fuqishëm
Ndërsa ju jeni në pozicionin misionar, vendosni këmbët tuaja mbi supet e tij. Ky pozicion ngushton kanalin vaginal dhe ai menjëherë ndihet më i madh dhe më i fuqishëm brenda jush.

6. Lubrifikantët mund të eleminojnë dhimbjen dhe maksimizuar kënaqësinë
Lubrifikanti nuk është vetëm për femrat e rritura që kanë hyrë në menopauzë. Nëse depërtimi ju shkakton dhimbje, atëherë mos hezitoni të përdorni një lubrifikant, sepse ai rrit lagështinë e vaginës dhe krijon një përvojë sensuale për ju dhe partnerin tuaj.

7. Dëshira për seks varet nga faza e ciklit menstrual në të cilën ju jeni
Shumica e grave përjetojnë dëshirën në rritje për seks në një fazë në mes të ovulacionit (rreth ditës së 14 pas fillimit të menstruacioneve). Natyra na shtyn me dëshirën për të bërë seks më shumë dhe në këtë periudhë është më e mundshme për të ngelur shtatzënë.

8. Të shkurtër dhe të ëmbël: seksi zakonisht merr më pak se dhjetë minuta
Në realitet seksi nuk është një maratonë, ose siç shohim nëpër filma. Por ju nuk duhet të mendoni se diçka nuk po shkon në jetën tuaj nëse partnei nuk rraskapitet gjithmonë. Në fakt, studimet tregojnë se seksi më i dëshirueshëm zgjat 7-13 minuta.

KOMENTE
  • ccabertuni Canter13:30 - 15 Janar 2012
    kure ben seks ndihesheshume mir dhe kur vajza bertet ti mundoheshe me ja shti a la ma mir
  • endrit Neziri13:28 - 15 Janar 2012
    sex