English

Vajza 9-vjeçare humb këmbën për të shpëtuar motrën e saj(VIDEO)


Nëntë-vjeçarja Ananiahu Rucker është përshëndetur si një hero, pasi ka shpëtuar motrën e saj nga goditja e një kamioni muajin e kaluar. Ananiahu tha: nuk u mendova 2 herë kur pashë motrën time që do të shtypej nga kamioni teksa po kalonim rrugën për të marrë autobusin e shkollës.
Ananiahu pësoi goditje, në vend, dhe ka humbur një këmbë dhe një veshkë për të rruajtur jetën e motrës së saj.
392
"Unë e dua atë më shumë se çdo gjë," - tha Ananiahu për Tom Jones Channel 2, Ananiahu tha se ishte shi dhe kapuçi i xhupit të saj kishte mbuluar sytë e saj dheqë të dyja po kalonin në rrugë. Nëna e vajzave ", Andrea Taylor, dëshmitare pa të veprojë vajzën e saj më të madhe në mënyrë të guximshme nga veranda e shtëpisë së tyre, ashtu siç bënte gjithmonë kur i përcillte në shkollë.
"Unë e pashë kamion dhe i thashë, 'Jo,'" u shpreh Taylor për Channel 2. "Unë e pashë vajzën time se si e rrëmbeu motrën e saj të vogël për ta shpëtuar, dhe po të mos ishte ai veprim vajza e vogël sot nuk do të ishte. Unë nuk mendova se ajo do të kishte bërë atë." Shoferi nuk u akuzua pasi policia vendosi se ai nuk kishte faj.
Sot, Ananiahu Curry tha se ajo nuk do që të ndihet si hero pasi e bëri për motrën e saj që sot nuk do të jetonte më .
Gjithashtu Ananiahu mund të mos ishte gjallë po të mos ishte për shofereren e autobusit të shkollës Berryman Loretta. Berryman menjëherë filloi frymëmarrjen artificiale mbi Ananiahu. "Unë udhëzova nënën e saj për të mbajtur kokën e saj, ndërsa unë i bëra frymëmarrje artificiale dhe shtypje në gjoks - tha Berryman për NBC News. Kur pashë që vajza mori frymë thashë: Faleminderit Zotit. '"
Taylor kohët e fundit ka humbur punën e saj dhe makinën e saj. Komuniteti mbajti një BBQ për të mbledhur fonde për faturat mjekësore . Mijëra nga shokët e klasës dhe të banorëve Madison dolën në rrugë për të mirëpritur Ananiahu kur ajo doli nga spitali javën e kaluar, pas një muaj kujdesi shëndetsor.Por familja Madison ka nevojë për fonde që të paguajë faturat mjekësore.
"Ananiahu ka një zemër vërtetë, vërtetë të mëdhe," tha nëna e saj.

KOMENTE