English


Sa shpesh keni mardhënie seksuale me partnerin tuaj?

Sa shpesh bëni seks me partnerin tuaj?
Cilin numër do ta konsideronit normal në të bërit dashuri?
Sa herë duhet të bëjë dashuri një çift mesatar(mosha)?
Sa shpesh do të donit të bënit dashuri?

Të gjitha këto janë pyetjet që janë bërë kohët e fundit nga një studim me një grup meshkujsh. Me sa duket përgjigjia që u mor ishte tërësisht ndryshe nga sa ajo pritej.

Ajo që u zbulua pas studimit të bërë te ky grup, ishte se mosha nuk është domosdoshmërisht lidhje me rregullsinë e seksit, dhe nuk është e pazakontë për të gjetur një çift në moshën 70 - vjeçare të gëzojnë marrëdhënie tre ose katër herë në javë, ose për një çift te të tridhjetat e tyretë kenë një herë ose dy herë mardhënie në javë.

Një sondazh që është bërë në studim jepet më poshtë ku secili ti përgjigjet pyetjes që i përshtatet.

1. Sa shpesh keni mardhenie me partnerin (sinqeritet)?
Një herë në javë
Dy herë në javë
Më shumë se dy herë në javë.
Një herë në dy javë.
Një herë në muaj.
Rrallë.
Kurrë.
Të tjera.
2. Sa herë mund të jetë normale të bërit seks (në një mardhënie afatgjatë)?
Një herë në javë.
Dy herë në javë.
Më shumë se dy herë në javë.
Një herë në dy javë.
Një herë në muaj.
Të tjera.
3. Sa herë mendoni se një çift mesatar(nga mosha) duhet të bëjë dashuri?
Një herë në javë.
Dy herë në javë.
Më shumë se dy herë në javë.
Një herë në dy javë.
Një herë në muaj.
Të tjera.
4. Sa shpesh do të dëshironit të bënit seks?
Çdo ditë
Një herë në javë.
Dy herë në javë.
Një herë në dy javë.
Një herë në muaj.
Rrallë.
Kurrë.
Të tjera.

KOMENTE
  • kemi11:46 - 18 Janar 2012
    une kam 55vjet baj sex secilen 2dit plus ekam nji shoqe edhe met 2 her ne javt .po une kam filue sexin 10vjet der tasht pakur far problemi