English

Reeker në Prishtinë. Asnjë prenoncim për mediat

Zëvendësndihmës sekretari amerikan, Philips Reeker, ka mbërritur për një vizitë në Kosovë. Reeker ka takuar kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçi, por pas takimit nuk është prononcuar asnjëri për mediat. Ai takoi dhe shefen e delegacionit kosovar në bisedime, Edita Tahirin, me të cilën pritet që të diskutojë për procesin e dialogut me Serbinë. Gjatë kësaj vizite mund të caktohet edhe data e vazhdimit të dialogut.

KOMENTE