Lajme > Lajme Temash > Edukimi > Arsimi në Shqipëri > Universitete në Shqipëri
 

Universiteti Shtetëror I Tiranës

  • Axhenda- Atsh, 17 Maj Topi në selinë e Presidencës, me Kryeministrin Sali Berisha në Selinë e Kryeministrisë; me Ceremoninë e dhënies së titullit "Doctor Honoris Causa" nga Universiteti Shtetëror i Tiranës, në selinë e Rektoratit; takim me studentë e pedagogë të Universitetit Shtetëror të Tiranës (Fakulteti Filologjik) Ora 19.
  • Nobelisti Orhan Pamuk sot në Shqipëri, takime me studentë dhe politikanë Por Pamuk gjithashtu parashikohet të jetë edhe i pranishëm në ceremoninë e dorëzimit të titullit “Doktor Honoris Causa”, që i jepet atij nga Universiteti Shtetëror i Tiranës. Një pjesë e rëndësishme e axhendës së tij në Shqipëri do të jetë edhe vizita në qytetin e Beratit.
  • Nobelisti Orhan Pamuk në Shqipëri, ja axhenda e vizitës së tij Por Pamuk gjithashtu parashikohet të jetë edhe i pranishëm në ceremoninë e dorëzimit të titullit “Doktor Honoris Causa”, që i jepet atij nga Universiteti Shtetëror i Tiranës. Në fund, është menduar që gjatë qëndrimit të tij në Shqipëri të zhvillojë edhe një vizitë në qytetin e Beratit.
  • Nobelisti Orhan Pamuk viziton Shqipërinë Tiranë, 11 maj, NOA /Melina Selimi - Shkrimtari i mirënjohur turk, Orhan Pamuk, fituesi i çmimit Nobel në Letërsi për vitin 2006, do të vizitojë Shqipërinë më 17-18 Maj 2010, me ftesë të botuesit të tij ekskluziv në gjuhën shqipe
  • Universiteti Politeknik i Tiranës, "Doctor Honoris Causa" për akademikun Barolli Tiranë, 17 Shtator NOA - Në mjediset e Universitetit Politeknik të Tiranës, Senati i Universitetit, zhvilloi ceremoninë e dorëzimit të diplomës "Doctor Honoris Causa" z.