English

Raundi i dytë i zgjedhjeve në Francë

Paris, 21 mars, NOA - Sot zhvillohet balotazhi për zgjedhjet lokale në Francë. Kjo mendohet se është dhe mundësia e vetme e partisë së Presidentit, Nikolas Sarkozy, për të marrë një fitore, pas humbjes që pasoi në raundin e parë.

Ndërkohë që e majta ka nisur festën e fitores edhe për këtë raund.

Sipas medias franceze fitorja e Sarkozy do të jetë në gjitha rastet shumë modeste.

m.xh/NOA

KOMENTE