English

Arvizu: SHBA, gjithmonë përkrah Shqipërisë

Tiranë, 1 mars, NOA – Shtetet e Bashkuara të Amerikës, do të jenë gjithmonë në ndihmë të Shqipërisë dhe reformave të saj drejt progresit, e bashkëpunimi mes dy vendeve deri tani i suksesshëm, do të vijojë të jetë i tillë dhe në të ardhmen.

Kështu është shprehur ambasadori amerikan, Aleksandër Arvizu, gjatë ceremonisë së inaugurimit të Qendrës së re të Shërbimit për Tatim-paguesit.

Sipas tij, masat e qeverisë për rritjen e shërbimit ndaj klientëve, janë të rëndësishme dhe se kjo qendër do të shërbejë pikërisht si model i kësaj nisme.

“Suksesi i këtyre reformave është pohuar gjithmonë nga institucionet ndërkombëtare si Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore”, tha ai ... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE