English

Zëvendëskryeministri Petroviç viziton Tiranën

Tiranë, 25 maj 2011 - Me ftesë të Republikës së Shqipërisë, Zëvendëskryeministri i Kosovës njëherazi Ministëri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petroviç sot do të nisë një vizitë dyditore në Shqipëri ku do të zhvillojë takime më përfaqësues të lartë shtetit shqiptar.

Gjatë vizitës, Zëvendëskryeministri Slobodan Petroviç do të takohet me Presidentin e Shqipërisë Bamir Topi, Kryeministrin Sali Berisha, Kryetaren e Parlamentit Jozefina Topalli, Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme Edmond Haxhinasto dhe Ministrin e Punëve të Brendshme Bujar Nishani.

a.k.NOA

KOMENTE