English

Fituesi i Tiranës, Kolegji Zgjedhor jep vendimin më 3 qershor

Tiranë, 27 maj, NOA – Kolegji Zgjedhor vendosi sot që ankimimi i Partisë Socialiste për shpalljen të pavlefshme të rezultatit të KQZ-së, i dalë nga numërimi i fletëve të hedhura në kutitë e gabuara në Tiranë, të bëhet në datën 3 qershor.

Vendimi i Kolegjit u bë publik nga anëtari i trupit gjykues Tom Ndreca. Në mbledhjen e orës 10:00 të Kolegjit Zgjedhor, Partia Socialiste u tërhoq nga një prej ankesave të saj. Avokati i PS-së, Eno Bushi tha për mediat se tërheqja nga padia e bërë në datën 18 maj synonte grupimin e ankesave në një çështje të vetme.

Sipas tij, Partia Socialiste kërkon shpalljen të pavlefshme të vendimit të KQZ-së për numërimin e fletëve të votimit si dhe rezultatin e shpallur nga ky institucion për fituesin e zgjedhjeve në Tiranë.

Partia Socialiste kishte bërë dy padi për zgjedhjet në Tiranë; një në datën 18 maj ku kundërshtonte vendimin e KQZ-së për numërimin e fletëve të votimit dhe një në datën 23 maj ku e cilëson të paligjshme gjithë procedurën e KQZ-së për nxjerrjen e rezultatit.

a.k/NOA

KOMENTE
  • Anizel15:21 - 27 Maj 2011
    ....epo s'ka mbushur 14 javë fëmija prandaj nuk e përcaktojnë dot seksin e fëmijës doktorët e këshillit zgjedhor........
  • deshira15:14 - 27 Maj 2011
    ..dhe pas 3 Qershorit... fillojne pushimet ...hahahaaaa