English

Pasqyra e shtypit, 25 gusht 2011

Tiranë, 25 gusht 2011, NOA – Në këtë hapësirë gjendet një pasqyrë e titujve të gazetave në Tiranë, për ditën e enjte, 25 gusht 2011.

Gazeta “Shekulli” ka si argument kryesor “PS: Votimi për popullisën i paligjshëm”, i cili flet për qëndrimin e opozitës në lidhje me ligjin për regjistrimin e popullisë. Disa tituj të tjerë janë; “Skandali qeveria ka femur ndryshmin e historisë”, “

Gazeta “Shqip” ka si argument kryesor në numrin e sotëm; “Regjistrimi, nga vetë minoritarët”, i cili flet për kërkesën e minoritetit në lidhje me ligjin për regjistrin e popullsisë. Disa tituj të tjerë janë; “Spastrimet në Bashkinë e Tiranës, radha e pastruesve”, “BSH: Banesat në Tiranë, të mbivlerësuara”, “Zjarret zgjerojnë terren, zjarrfikësit të pafuqishëm”, “Zbulohet në Londër Shën Mëria e vjedhur e Pogonit”.

“Gazeta Shqiptare” ka si argument kryesor; “Zbardhet poezia e Arshi Pipës. Poezia për Edi Ramën: Paç mallkimin e një nëne, pizeveng, doç i satëme”, i cili flet për deklaratën e djeshme të kreut të qeverisë në lidhje me kreun e PS-së. Një tjetër titull i kësaj gazete është; “Orinda pranon lidhjen me Turin e Produkt 28”, “Fiçori: Dita e parë e bombardimeve në Vietnam”, “Për makinat kineze, ruse e turke, 20 për qind ulje”.

Gazeta “Koha Jonë” hapet me argumentin kryesor; “Berisha: Pas pikturës Rama dështoi edhe si publicist”, i cili flet për qëndrimin e mbajtur dje nga Berisha në lidhje me shkrimet editoriale. Disa tituj të tjerë të kësaj gazete janë; “Mediu Të nisë gara për president, duhet të njohim kandidatët”, “Makinat nga sot pa doganë, taksat që vijnë dhe ikin”, “Malaj: Koha për të ndryshuar model drejtimi në PS”, “Meta: Kushtetuta, e paralajmërova Ramën”.

Të nderuar lexues. Ky është një shërbim që ofrohet me parapagim nga agjencia e Lajmeve NOA, në shqip, anglisht, italisht e greqisht. Për t’u abonuar dërgoni një kërkesë në adresën; pr@noa.al.

a.k/NOA

KOMENTE