English

Votohet Kodi Rrugor

Tiranë, 5 dhjetor 2011, NOA- Pas miratimit të Kodit Ajror, Hekurudhor u miratua sot me konsensusin e opozitës dhe të maxhorancës edhe Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ku u përfshinë edhe propozimet e palës socialiste.

Në vijim të seancës parlamentare, ligjvënësit e Kuvendit votuan nen për nen dhe në tërësi projektligjin për Kodin Rrugor me 117 vota pro.

Votimi i këtij projektligji me konsensus erdhi pas atij të pak çasteve më parë për Buxhetin e vitit 2012.

a.y/NOA

KOMENTE