English

Takim tjetër në Rogner midis Berisha - Meta

Një takim i 2- të midis Kryeministrit Sali Berisha dhe kryetarit të LSI-së Ilir Meta rreth orës 13:00 është zhvilluar në Hotel Rogner sot.
Ky është takimi i dytë midis tyre pas atij të ndodhur në shtëpinë e Ilir Metës 2 ditë më parë.
Kreu i PS, Edi Rama, e ka konsideruar një takim të tillë si presion ndaj gjykatës, që pritet të marrë vendimin në 16 Janar lidhur me dënimin e z. Ilir Meta si i dyshuar për korrupsion për të cilin prokuroria ka kërkuar 2 vjet burg e 1 milion lekë gjobë.
Por Berisha dje në takimin me gazetarët u shpreh se ata takohen çdo 3 ose 4 ditë me njëri-tjetrin

KOMENTE