Lajme > Lajme Temash > Ekonomi > Supermarkete në Shqipëri
 

Asda

  • Blen ushqim në supermarket dhe gjen thoin brenda I tmerruar u kthye menjëherë me ushqimin në supermarket Asda dhe me sharje dhe ofendime kishte raportuar problemin. Tashmë rasti po hetohet deri në detaje, ndërkohë që supermarketi i kishte kthyer lekeët dhe një shumë prej 46 euro si shpërblim.
  • Hajduti del nga dyqani, përplaset nga makina dhe largohet përsëri (VIDEO) Anëtar i stafit Asda bën një përpjekje të rastit për ta ndjekur, por është tronditur aq shumë nga incidenti sa ai ulet poshtë në një pemë afër - i tronditur dukshëm - ndërsa i riu ikën. Asda nuk pranoi të komentojë mbi ndikimin e anëtarëve individualë të stafit, dhe tha se incidenti është një çështje për hetim nga ana e policisë.
  • 4 vjeçari sulmohet seksualisht në supermarket Oficerët u thirrën në dyqanin Asda rreth rës 13:55 të martën pas një raporti të një sulmi seksual mbi një fëmijë. Përfaqësuesja e policisë Strathclyde tha se hetimi do të jetë në vazhdim.
  • Frutat dhe perimet e paketuara, 2 herë më të freskëta seç janë tani Zbulimi, i cili do të përdoret së pari në pakot e patateve Jersey Royal të cilat shiten në Tesco dhe Asda, mund të sjellë një ulje dramatike të mbeturinave të ushqimit. Ajo tashmë është duke planifikuar që të paketojë domate dhelakër në film, ndërsa Tesco është duke kërkuar që të paketojë dhe produkte të tjera.
  • Molla me një personalitet të ndarë i habitur pas gjetjes së një molle gjysmë të kuqe dhe gjysmë të gjelbër të ndara nga një vijë shumë e saktë në mes në një qese të blerë nga supermarket ASDA. Ekspertët thonë se ky fenomen natyror mund të jetë rezultat i një mutacioni të rastësishëm gjenetik.
  • Dubai, inaugurohet restoranti më i lartë në botë Dubai, 27 Janar, NOA- Pamje e rrallë dhe ushqim luksoz. Kjo afrohet në "At.Mosphere", restorantin më të lartë në botë: i cili ndodhet në katin e 122-të të ndërtesës më të lartë në botë Burj Khalifa, rreth 400 metra mbi tokë në Dubai.
  • Një marrëveshje biznesi e mbështetur nga USAID-i, vijon rrugën e suksesit Divjakë, 18 Shtator NOA - Pas një importi të suksesshëm të shalqinjve të hershëm nga Divjaka në Britani, në muajin Qershor, dy përfaqësues të Supermarketeve ASDA, filiali britanik i Wall Mart, njërit prej supermarketeve ushqimorë më të mëdhenj në botë, u rikthyen në Shqipëri, për të zgjeruar edhe më shumë programin
  • Business deal facilitated by USAID gains momentum Divjakë, September 17, NOA -Â After a successful importation of early-season watermelons from Divjaka to the United Kingdom in June, two representatives of ASDA Supermarkets, the British subsidiary of Wal-Mart, the world's largest food retailer, returned to Albania to work on the expansion of their procurement
  • Fermerët shqiptarë, furnizues për shitësin me pakicë më të madh në botë një grup fermerësh përparimtarë të udhëhequr nga Fidanishtja Bruka po furnizojnë me shalqi për konsum individual (me peshë 2 kg) rrjetin e supermarketeve ASDA, që është dega Britanike e Wall-Mart, zinxhirit të shitjes me pakicë më madh në botë.
  • Albanian farmers become suppliers of the world's largest food retailer Divjake, June 16 NOA - With USAID assistance, a group of progressive farmers led by Bruka Seedling Company are supplying personal-size watermelons to ASDA Supermarkets, the British subsidiary of Wall Mart; the world's largest food retail chain.