Lajme > Lajme Temash > Qeveria > Gjykatës
 

Entela Prifti

  • Këshilli Bashkiak, pritet shqyrtimi i padisë së PD në Kolegj Trupi gjykues përbëhet nga; Astrit Kalaja, Petraq Dhimitri, Tom Ndreca dhe Entela Prifti. PD-ja kërkon nga Kolegji Zgjedhor shpërndarjen e mandateve të këshillit bashkiak për Tiranën, në bazë të tabelave përmbledhëse të nxjerra nga KQZ.
  • Kolegji Zgjedhor shqyrton në 15 korrik padinë e PD për Këshillin Bashkiak Relatore e çështjes do të jetë gjyqtarja Meriban Mullaj, dhe anëtarë të trupës së Apelit do të jenë gjyqtarët Astrit Kalaja, Entela Prifti, Tom Ndreca dhe Petraq Dhimitri. Seanca e shqyrtimit të ankimimit të PD-së për përcaktimin e mandateve të Këshillit Bashkiak të Tiranës do të nisë të premten në orën 10.
  • Klima e tensionit dhe Kolegji Zgjedhor Gjyqtarët Astrit Kalaja, Dhurata Haveri, Entela Prifti, Marie Qirjazi, Meriban Mullaj, Petraq Koço, Sashenka Jonuzi dhe Tom Ndreca, janë betuar para disa ditësh përpara kreut të shtetit, se “do të respektojnë, do të mbrojnë dhe do t‘i binden Kushtetutës dhe
  • Kolegji Zgjedhor tërhiqet për të marrë vendimin Trupa e Kolegjit Zgjedhor përbëhet nga gjyqtarët Pëllumb Dhimtri relator i ankimimit, Dhurata Haveri, Entela Prifti, Sashenka Jonuzi e Marie Qiriazi. Më parë Kolegji Zgjedhor rrëzoi kërkesën e Partisë Demokratike për të rinumëruar votat në disa qendra për bashkinë e Poliçanit, e kërkuar nga kandidati i
  • Vidhet banesa e anëtares së Kolegjit Zgjedhor, policia kap autorin Korçë, 24 korrik NOA - Bastiset banesa e anëtares së Kolegjit Zgjedhor, Entela Prifti, policia çon në qeli autorin. Ngjarja ka ndodhur sot në orët e para të mëngjesit në lagjen nr.
  • Sot, ankimimet e fundit në Kolegjin Zgjedhor, kërkesat e PS për Tiranën Trupi gjykues i kryesuar nga gjyqtarja Entela Prifti vendosi rrëzimin e kërkesë padisë së Partisë Demokartike dhe Partisë për Drejtësi dhe Integrim ndaj Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. n.
  • Kolegji Zgjedhor nis seancat mbi ankesat e partive për zgjedhjet pranë KQZ-së për agjencinë e Lajmeve NOA, ky kolegj i përbërë nga anëtarët Dhurata Haveri, Sashenka Jonuzi, Astrit Kalaja, Meriban Mullaj, Marie Qirjazi, Entela Prifti, Tom Ndreca dhe Petraq Koço do të nisë procesin e tij fillimisht me shqyrtimin e ankimimit të Partisë Demokratike për qarkun e Fierit.
  • Sot KQZ i kalon Kolegjit Zgjedhor ankimimet për rezultatin e zgjedhjeve pranë KQZ-së për agjencinë e Lajmeve NOA, ky kolegj i përbërë nga anëtarët Dhurata Haveri, Sashenka Jonuzi, Astrit Kalaja, Meriban Mullaj, Marie Qirjazi, Entela Prifti, Tom Ndreca dhe Petraq Koço do të nisë procesin e tij fillimisht me shqyrtimin e ankimimit të Partisë Demokratike për qarkun e Fierit.